Herfst

Goed zien en gezien worden!

De dagen zijn korter en het gure herfstweer is in volle gang. Grote kans dat ’s ochtends in het donker wegrijdt en ’s avonds weer in het donker aankomt. U wilt tijdens deze donker dagen en weersomstandigheden zelf goed zien, maar ook goed gezien worden. Daar komen ruitenwissers en verlichting bij kijken. Ruitenwissers en verlichting zijn dus belangrijk voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers.

Ruitenwissers

Ruitenwissers houden de ruiten schoon tijdens een hoosbui en sneeuwval zodat u goed zicht behoudt. Heeft u bij gebruik last van klachten als: 

  • Er blijven strepen achter;
  • Een deel van uw ruit wordt niet schoon;
  • De wissers maken veel geluid;
  • Er blijft een waas achter;
  • De rubbers laten los.

Dan is het tijd om uw ruitenwissers te vervangen! Kom langs of maak een afspraak in de online agenda

 

Verlichting

Uw autoverlichting zorgt dat u iets ziet, maar ook dat u onderweg gezien wordt. U kunt eenvoudig zelf controleren of de verlichting van uw auto goed werkt. Zet uw verlichting aan en laat dit controleren door een familielid of vriend. 

Een kapotte koplamp vermindert niet alleen uw eigen zicht, maar maakt u ook minder zichtbaar voor uw medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kunt u uw intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel u het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer u het nodig heeft.

Blijf niet doorrijden met een kapotte lamp maar kom langs en wij zorgen dat u weer zichtbaar bent in het verkeer! Kom langs of maak een afspraak in de online agenda

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen